Friday, July 29, 2011

hanotex

Magic Towel


Produkten maken van non wovens, continu zoeken naar nieuwe toepassingen, nieuwe produkten, potentiële markten: al sinds 1978 stopt Hanotex bv al haar energie hierin.

Algemeen gezien is “non woven materiaal” een materiaal dat is opgebouwd uit synthetische en/of natuurlijke vezels, die mechanisch of chemisch met elkaar verbonden zijn. Er zijn zeer veel verschillende produktieprocessen voor het maken van een non woven. Om zo’n non woven materiaal te versterken wordt vaak een substraat als bindmiddel gebruikt, waardoor een samengesteld materiaal verkregen wordt. Op deze manier worden eigenschappen zoals bijvoorbeeld sterkte, comfort en bescherming, verbeterd.

“Non woven”, het zegt u misschien niet zoveel. Toch ziet of gebruikt u het onbewust dagelijks. De bekleding van uw auto, het theezakje, uw matras, de luiers, de binnenvoering van uw jas, de boxen van uw radio, u kunt het zo gek niet bedenken of er zitten non wovens in verwerkt. Bovenaan de pagina ziet u een aantal van de talloze toepassingen van non wovens. Maar we willen meer en daarvoor hebben we u nodig, want u hebt de vraag, u bent onze uitdaging. Hanotex bv heeft de mogelijkheden en de kennis. Laten we deze samenvoegen om tot een oplossing te komen met non woven als “bindmiddel”.

Hanotex bv beschermt mensen voor produkten en produkten voor mensen.

Add:Hanotex B.V.Postbus 106 8500 AC Joure
Kantoor en Produktie Handelswei 10-12 8501 XJ Joure
Telefoon: 0513-412034
Fax: 0513-413015
E-mail: info@hanotex.nl
Web:http://www.hanotex.nl

No comments:

Post a Comment